27 Aralık 2012 Perşembe

Oyunsport.Com - En Güzel Oyunlar - Oyun Oyna

İnternete oyun oyna için girdiğinizde yüzlerce kızlar için hazırlanmış site ile karşılaşıyorsunuz. Erkekler için özel olarak hazırlanmış site ise yok denecek kadar az. Belli kategori isimlerinden geliştirilmiş oyun siteleri ile erkeklerin oyun ihtiyacını gidermek adına siteler hazırlanmış. Bu ihtiyaç düşünülerek erkeklerin kendilerini çok özel hissedecekleri aksiyon oyunları adı ile servis edilen çok özel bir buluşma noktaları var.

Erkeklerin sevecekleri çok özel oyunları kategoriler halinde kullanıcıları ile buluşturan adreste binlerce oyun ve haberi bir arada bulacaksınız. Her gün yenilenen içerik ve eklenen erkeklere özel oyunlarla erkek oyunu oynamanın keyfini süreceksiniz. Binlerce benzeri içerisinden farklı ve özgün olmayı ilke edinmiş, güvenilir ve genel değerlerimize aykırı içerik sunmayan harika bir adres sizinle. kız oyunları adı ile sizlerle buluşan adreste binlerce benzersiz ve yepyeni oyunu her gün eklenen ve güncellenen içerikle bir arada bulacaksınız.

Diğer daha önceden istede yerini almış binlerce sizin gibi Barbie hayranı olan arkadaşınızla bir araya gelerek beceri oyunları ve haberleri öğrenmek için siz de hemen yerinizi alın. Pembe renkli dünyanın büyüleyici atmosferinde neşe ve mutluluk dolu günleri Barbie oyunu ayrıcalığı ile yaşayın.

24 Temmuz 2012 Salı

Neden Su Arıtma Cihazı Kullanmalıyız


Ankara su arıtma olarak Hiç birimiz hasta olmak istemeyiz. İnanın bunu temin etmek bize bağlı ve çok kolay. Uzmanlar 4 önemli şeye dikkat etmemizi öneriyor.
1- Yaşadığımız çevre
2- Soluduğumuz hava
3- İçtiğimiz su
4- Yediğimiz besinler
Bu 4 önemli unsur temiz ve güvenli olmalıdır. Vücudumuzu ve savunma sistemimizi bir bardağa benzetirsek, içine 3 unsur giriyor. Hava, gıda ve su. Biz havayı niçin soluyoruz? Tabiki oksijen için. Oysa bu havayla vücudumuza istemediğimiz halde kimyasallar, tozlar, polenler, maytlar, boyalar, hayvan atıkları, mikrop ve virüsler giriyor. Ayrıca gıda alıyoruz. Niçin? Protein, karbonhidrat, vitamin ve mineraller için. Sadece onlar girse iyi.
Su.. Yani yaşamı sürdürebilmemiz için en temel ihtiyaç. Sizinde bildiğiniz gibi yaşam, anne karnında suda başlar, suyla devam eder. Suyun olduğu yerde hayat vardır. Bedenimizin yaklaşık % 70′i sudan oluşur. insan haftalarca aç kalabilir.
Bu işlerdede suyun çözme kabiliyeti ve su arıtma cihazının eritkenliği en önemli rolü oynar. insan vücudunda hem birbiriyle entegre, hemde birbirinden bağımsız olarak çalışan 100 trilyon civarında hücre olduğunu ve bu hücrelerin yapısındaki protoplazmanın %90′ının su olduğunu düşünürsek tüm bu hücrelere yakılmak için gıda gitmesi gerekmektedir.
Gıdalar vücudumuzda fabrika gibi çalışan hücrelere damarlar yoluyla gider. Bu damarların içi kan ile doludur. Kanın %82′si sudan oluşur. Kısacası suyun önemi ve hayatımızdaki yeri kesinlikle tartışılamaz. içtiğiniz su temiz ise sağlıklı bir şekilde hayatımızı sürdürmemiz mümkün. Fakat ya kirli ise??.su arıtma ile temiz ve sağlıklı içme suyunuzu, evinizde kendiniz üretin..

Günde Ne Kadar Su İçmeliyiz


Su vücudumuz için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Uzmanlar günde 8 – 10 bardak, yani, 2 – 2.5 litre su içmemizi öneriyorlar.Su Arıtma bazı insanlar bu kadar su içemezler. Sadece ağız kuruluğu olduğunda su içmek isterler. Fakat su içmek için ağızınızın kurumasını bekliyorsanız, hata ediyorsunuz demektir. Ağız kuruluğu, kronik susuzluğun göstergesidir.
Oysa susuzluğun en iyi işareti hislerdir. Yani yorgunluk, aşırı hassasiyet, sinirlilik, endişe ve depresyon halleri vücudun daha çok suya ihtiyacı olduğunu gösteren işaretlerdir. Suyu yudum yudum ve azar azar içmemiz gerekir. Su arıtma fiyatları Şüphesiz, çok su içmeyen, fakat çok çay yada kahve tüketenlerimizde var. Oysa suya eklenen herşey, emilim sürecini yavaşlatır. Katkısız su daha çabuk emilir.
Çay kahve gibi içecekler aslında susuzluk hissine ve ağız kuruluğuna sebep olur. Bu içecekler su içermelerine rağmen su ihtiyacını gidermez, aksine arttırır. Su arıtma cihazı Gastirit, yüksek kan basıncı, yüksek kolesterol, kronik bronşit, kronik diabet, anjin ve diğer pek çok hastalığın sebeplerinden biride yeterli miktarda su içilmemesidir. Kalp ve beyin krizlerini azaltmak içinde bol su tüketilmelidir.

Su Arıtma Cihazları Sağlıklımı


Su arıtma Cihazları Sağlıklımı? Neden sağlıklı su kullanmalıyız? Sağlıklı su ile normal su arasındaki farklar Nelerdir?
Hazır suların bir çözüm olduğunu düşünüyorsanız;
Hazır suların (damanacana vs..) Sağlıklı, Temiz, Güvenli, Ekonomik olduğuna emin misiniz?
Kaynak sularının konulduğu damacanaların 65 kullanımdan sonra atılması gerektiğini biliyor musunuz?
Kullandığımız ve içtiğimiz suyu güneşte 2-3 gün bıraktığımızda yosun tutuğunu biliyoruz…
İçtiğimiz ve kullandığımız sular yer altı şebeke ağı ile bize ulaştığı için zaman zaman çevresel etkenler vede kurumsal çalışmalardan dolayı yüksek oranda kirlilik oranını arttırabiliyor.Buna bir örnek verirsek özellikle Türkiye şartlarında kanalizasyon hattının şebeke hattıyla yan yana gittiğini unutmamalıyız oluşabilecek bir problemede patlamada çatlamada bir kazı çalışmasında kanalizasyon hattının şebeke hattına karışması durumunda sudaki kirlikikler ciddi oranda sağlığımızı tehdit edebilir. Aynı zamanda
bu kirliliğin farkına varmamızda çok zordur.
Dolayısıyla dere altı kullanımı dediğimiz su kullanımında su arıtma cihazı oceans kullanmak çok daha sağlıklı olacaktır.çünkü oceans mantığıyla çalışan bir su arıtma cihazı kullanmak suyunuzdaki bütün kirlilikleri arıtmak demektir. Ve sizin sağlığınız için tam emniyetli bir sistem olduğu düşünülürse
su arıtma cihazı sağlığımız için çok önemlidir!

İstanbul Su Arıtma


İstanbul Su Arıtma; Evsel Su arıtma, kentsel içme suyu arıtma, küçük yerleşimler için paket su arıtma, proses suyu arıtma ve deniz suyu arıtma sistemleri yapmaktadır.
Başlıca kullanılan arıtma yöntemleri:
  • Kum Filtreleri ile Arıtma
  • Aktif Karbon Filtreleri ile Arıtma
  • Reçineli Su Yumuşatma Cihazları İle Arıtma
  • Demir – Mangan- Sülfür- Nitrat Giderme Üniteleri
  • Deiyonizasyon Sistemleri ile Arıtma
  • Dealkalizasyon Üniteleri ile Arıtma
  • Reverse Osmosis Cihazları ile Arıtma
  • Dezenfeksiyon Sistemleri (Klorlama, Ozonlama ve UV Cihazları)
Bu yöntemler ile sularınızı daha sağlıklı su haline getirebilir ve su arıtma hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sularımız Nasıl Kirlenir


Sizce sular nasıl kirleniyor? Mesela fabrika atıkları. Hayatımızı kolaylaştıran sanayi tesislerinin atıkları sebeplerden yalnızca birisi. Bunun yanında kaba kirlilik, yani bildiğimiz toz, kum, toprak, yosun, böcek vs gibi şeyler suyu kirletir. Suyun tadını, rengini ve kokusunu bozarlar. Böyle bir suyu görünüşünden tanır ve içmeyiz.Su arıtma ile bundan kolayca kurtulabiliriz.
Peki ya göremediklerimiz? Sertlik yapıcı maddelerin başında kalsiyum ve magnezyum gelir. Bunlarda suyu içilemeyecek kadar sert hale getirirler. Halk arasında kireçli su diye bilinirler. Bu su kaynatıldığında gözle görünür hale gelir. Bunu en iyi çaydanlığın dibinde görürüz. Şüphesiz, dibi kireç tutan çaydanlıklar için bazı kimyasallar kullanıp, dibinde tutan kireci yok etmeye çalışırız.Ama su arıtma cihazları ile bu durumu tersine çevirebiliriz
Peki ya vücudumuzdaki kireç ne olacak? su arıtma cihazı ile bütün bu sorunlar ortadan kalkar ve içilebilecek en kaliteli suyu bize verir.

Sağlığınız İçin Doğru Su Arıtma Sisteminin Seçilmesi


Amerika birleşik devletleri nin, kamu sağlığı ve güvenliği resmi sitesinden Sağlığınız İçin Doğru Su Arıtma Sisteminin Seçilmesi makalesini sizin için türkçe ye çevirip, bilgilerinize sunma gereği duyduk.
Ayrıca, damacana suyunun veya hazır suların vücudumuz için ne denli zararlı olduğunu, bayanlarda meme kanseri, erkeklerde ise prostat kanserine varan sonuçlarını, uzmanların açıklamalarından izlemek için Su Arıtma Cihazları Sağlıklımı adı altındaki makalemizi ziyaret edebilirsiniz.
Eğer evinizde bir su arıtma cihazı yükleme hakkında düşünme mı? Karbon filtre veya ters osmoz sistemi yüklemeniz gerekir olmadığına ilişkin karıştı mı? Eğer bir su yumuşatıcı veya ultraviyole sistemi ihtiyacım var mı?
Ev tipi su arıtma teknolojileri çeşitli türleri bir anlayış, iyi bir karar için kritik bir su arıtma profesyonel çalışabilir veya kendi iş yapmak ister. Ekipman önemli bir yatırım olacak ve yatırım su arıtma durumu için en uygun olduğundan emin olmak istiyorum.