24 Temmuz 2012 Salı

Günde Ne Kadar Su İçmeliyiz


Su vücudumuz için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Uzmanlar günde 8 – 10 bardak, yani, 2 – 2.5 litre su içmemizi öneriyorlar.Su Arıtma bazı insanlar bu kadar su içemezler. Sadece ağız kuruluğu olduğunda su içmek isterler. Fakat su içmek için ağızınızın kurumasını bekliyorsanız, hata ediyorsunuz demektir. Ağız kuruluğu, kronik susuzluğun göstergesidir.
Oysa susuzluğun en iyi işareti hislerdir. Yani yorgunluk, aşırı hassasiyet, sinirlilik, endişe ve depresyon halleri vücudun daha çok suya ihtiyacı olduğunu gösteren işaretlerdir. Suyu yudum yudum ve azar azar içmemiz gerekir. Su arıtma fiyatları Şüphesiz, çok su içmeyen, fakat çok çay yada kahve tüketenlerimizde var. Oysa suya eklenen herşey, emilim sürecini yavaşlatır. Katkısız su daha çabuk emilir.
Çay kahve gibi içecekler aslında susuzluk hissine ve ağız kuruluğuna sebep olur. Bu içecekler su içermelerine rağmen su ihtiyacını gidermez, aksine arttırır. Su arıtma cihazı Gastirit, yüksek kan basıncı, yüksek kolesterol, kronik bronşit, kronik diabet, anjin ve diğer pek çok hastalığın sebeplerinden biride yeterli miktarda su içilmemesidir. Kalp ve beyin krizlerini azaltmak içinde bol su tüketilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder